Coachande Ledarskap

"The key to successful leadership today is influence, not authority" - Ken Blanchard

Utbildningen är godkänd av vå branschorganisation ICF (International Coaching Federation).

Ett coachande ledarskap är inte för alla situationer, en ledare behöver också vara chef och mentor. Men ett coachande förhållningssätt skapar resultat genom att ge ansvar, utveckling och motivation och får medarbetarna att vilja jobba för just dig. Därför skapar ett coachande förhållningssätt definitivt skillnad. Du talar mindre om vad dina medarbetare ska göra men får medarbetare som tar ansvar för mer!

Du behöver förstås veta hur du gör och när det är lämpligt. Du behöver också verktyg som underlättar och du behöver vara uthållig. Att ändra vanor och beteende är ingen quick fix. Det kräver både av- och inlärning men leder till ett mer optimalt förhållningssätt framöver.

Programmet innehåller mycket träning och vi använder forskning och landvinningar inom neurovetenskap. Du får större medvetenhet om ditt ledarskap och hur du skapar motivation. Vi lär dig att söka klarhet och vara tydlig med ansvarsgränser, på ett sätt som är inspirerande! Du får också hjälp att se när du kommer i vägen för dig själv, dina medarbetares och teamets utveckling:-). Programmet bidrar till att lyfta dig som ledare och dina nya färdigheter blir också användbara i andra sammanhang i ditt liv.

Resultat  

  • Mer motiverade och självgående medarbetare, vilket på sikt sparar din tid.
  • Kortare och effektivare möten, på tu man hand och i grupp
  • Snabbare beslut och bättre resultat
  • En förmåga att bättre möta oförutsedda händelser
  • Snabbare lärande i organisationen vilket medför större flexibilitet

Vår kompetens

Våra utbildare har alla lång erfarenhet som professionella coacher, utbildare och ledare. Vi har alla genomgått fördjupningsutbildning inom coaching som är godkänd av branschorganisationen ICF (International Coach Federation) Vi kan ärligt talat säga att du inom vårt företag finner landets bästa kompetenser och erfarenheter inom coachutbildning!
Du som redan tycker att du coachar dina medarbetare - vad exakt gör du annorlunda nu mot vad du gjorde innan du kallade det coaching? Du som gått en kortare kurs i coaching - hur väl tillämpar du ett coachande förhållningssätt idag?

Nästa steg

Kontakta oss om du vill skapa skillnad i ledarskapet! Anmäl ditt intresse här.  
Vill du veta mer om innehåll mm - kontakta oss på 08 348900 eller email info@leapfrogab.se.